Download


Veel gestelde vragen


Contact


Home

Registratie


Nieuws

Januari 2017
Het KNMI heeft het adres van de PLUIM-verwachting gewijzigd in: http://cdn.knmi.nl/knmi/map/page/weer/waarschuwingen_verwachtingen/ensemble/detail/pluim_06260_15D.png

Kopieer deze link en plaats deze in Download Manager door de oude te overschrijven.

10 oktober 2016
Sinds de zomer van 2016 zijn er problemen met producten van het KNMI en met de Bracknell-kaarten. Inmiddels zijn die opgelost.
Download hiervoor de
laatste versie van onze server.

21 december2015
Northwood is weer ‘in de lucht’! De lay-out van de kaarten is veranderd en bestrijkt nu het grootste gedeelte van de noordelijke Atlantische Oceaan.
Ook goed nieuws voor de liefhebbers van het ontvangen van deze weerkaarten met de SSB-radio: die zijn ook weer verkrijgbaar met een nieuw
uitzendschema.
2018: inmiddels zijn de kaarten van Northwood opnieuw van het web verdwenen

MeteoManager overgenomen door Nimos Meteotraining.
(1 februari 2015)

Na tien jaar is UnameIT gestopt met MeteoManager. Maar dit betekent zeker niet het einde van dit prachtige programma. Vanaf 1 februari 2015 wordt de ontwikkeling voortgezet door Nimos Meteotraining in Heemstede, het bedrijf dat al vanaf het allereerste begin bij de MeteoManager software is betrokken.

Meteoroloog Henk Huizinga van het Nimos hoopt dat de overname een nieuwe fase inluidt voor het unieke softwarepakket. "De ontwikkelingen op het gebied van weersinformatie, communicatie en computers creëren nieuwe uitdagingen waar we MeteoManager graag een prominente rol in laten spelen".

Voor vragen over de overname kunt u terecht bij info@meteomanager.nl